Leverans & Retur

1 Fraktavgift
Vid beställning tillkommer en fraktavgift på 49 kr på order under 600 kr.

2 Leveranssätt
Vi erbjuder leveranser med PostNord direkt till angiven adress och leveranstiden ligger på 2-3 dagar. Tyvärr har vi exempel på upp till en veckas leveranstid med PostNord.

3 Ångerrätt, byte och returer
SignSupply Sport har 30 dagars öppet köp inom Sverige, med vissa undantag. Vid en eventuell retur måste produkten vara oanvänd och i oskadad originalförpackning. Vi hanterar byten som en retur och ett nytt köp; du skickar tillbaka den produkt du inte vill behålla och beställer enkelt en ny via vår hemsida.
Kontakta ALLTID först via e-post! support@signsupply.se

4 Återbetalning av retur
Då din retur mottagits, hanterats och godkänts av oss sker återbetalningen via Klarna. Om du valt att betala med faktura rekommenderar vi att du betalar fakturan eller kontaktar Klarna för att förlänga betaltiden, för att undvika risken för onödiga påminnelseavgifter.
Vi ersätter ej för rekomenderat eller postförskott.

5 Reklamation
Varan du köper av oss ska vara felfri vid leverans. Skulle produkten du fått hem ha en defekt bör det anmälas till oss inom 14 dagar från det att du mottagit leveransen.

Som konsument har du enligt lag rätt att reklamera i upp till tre år från köpet, dock inom skälig tid (två månader) från att fel upptäckts. Kontakta oss för en snabbare hantering och uppge ditt fullständiga namn, ditt order-/ kvittonummer, en kortfattad beskrivning av orsak till reklamation, en bild på skadan om detta är möjligt samt dina kontaktuppgifter (telefonnummer och e-postadress).

Vid reklamation står SignSupply Sport för fraktkostnader, det är därför viktigt att du tar kontakt med oss innan.  Produkten/-er som återsändes mot postförskott eller efterkrav utlöses inte av SignSupply Sport. Kontakta ALLTID först via e-post! support@signsupply.se

6 Force Majeure
Vi anser oss befriade från att fullgöra våra förpliktelser i de här villkoren i händelse av ändrad lagstiftning, myndigheters åtgärd, konflikt på arbetsmarknaden, brand, översvämning, krig, terrorism, sabotage, olyckshändelser av större omfattning eller liknande händelser.

7 Returadress

Kontakta ALLTID först via e-post! support@signsupply.se
Efter återkoppling från oss returneras varan/orna till adress nedan.
Vi ersätter ej för rekommenderat eller postförskott.

SignSupplySwe AB
Generatorgatan 7
195 60 Arlandastad