MIIEGO Logo

VILKA ÄR MIIEGO?

- Danskt varumärke som specialiserar sig på trådlöst ljud för en aktiv livsstil.
- Prisbelönt och testvinnande design och produkter med hög funktionalitet.
- Många ambassadörer och följare på Instagram och SoMe #teammiiego.
- Säljs i utvalda löpar- och sportbutiker.
- Medlem i Danish Sound Cluster.
- MIIEGO's första produktmodell: AL3 FREEDOM har sålts i över 100 000 exemplar i Skandinavien

BOOM Titanium

VI VILL SKAPA BÄTTRE TRÄNINGSUPPLEVELSER OCH STÖRRE TRÄNINGSGLÄDJE.

– med kraftfulla ljudprodukter som är utformade och byggda för din aktiva livsstil.

Du har säkert upplevt att du blir irriterad över hörlurar som inte passar ordentligt eller där sladden eller något annat har gått sönder. Eller kanske hörlurar som faller ur när du rör dig, börjar svettas eller plötsligt bara irriterar örat under en längre tid.

Det är inte så det borde vara.

Det var just drömmen om att förändra och förbättra dessa frågor som 2010 ledde till att MIIEGO A/S grundades av den danske entreprenören och ljudentusiasten Christian Degerud Jeppesen.

Vi ville skapa en perfekt trådlös ljudupplevelse med maximal rörelsefrihet – Christian Jeppesen, grundare och CEO, MIIEGO A/S

Michelle Vesterby

SOLIDA, ENKLA OCH FUNKTIONELLA PRODUKTER

Ambitionen var tydlig från början: vi ville skapa de bästa trådlösa ljudprodukterna för dig som lever ett aktivt liv, prioriterar kvalitetsprodukter och vill ha ultimat frihet när du rör dig.

Därför har vi satsat på att utveckla solida hörlurar med perfekt passform som klarar både långa löprundor i regnet och svettiga turer till gymmet. Enkla, användarvänliga och superfunktionella produkter med högkvalitativt danskt ljud.

Med andra ord, och lite förenklat: lösningen för dig som vill ha ett bra ljud som bara spelar, utan krångel och onödiga störningsmoment.

MiiBLASTER XL

DEN MOTIVERANDE TRÄNINGSPARTNERN

I dag drivs vi fortfarande av samma ambition och en önskan att skapa positiv energi och bättre träningsupplevelser.

Vi tror att bra ljud, oavsett om det är en klassisk gammal låt eller en spännande podcast, motiverar och bidrar till att förbättra träningsupplevelsen för varje individ. Samtidigt tror vi att goda träningsupplevelser ger extra energi och vinst i vår vardag.

Bra ljud och musik motiverar, väcker känslor och sprider glädje. Vi följer detta mantra varje dag, från produktutveckling till vår service efter försäljning, för i slutändan lever vi genom att skapa positiv energi – Christian Jeppesen, grundare och CEO, MIIEGO A/S

BOOM MIINI Arctic White

PRISBELÖNT LJUD I VÄRLDSKLASS

På MIIEGO fokuserar vi på bra ljud. Så mycket att vi gärna tolererar att bli kallade ljudnördar. Vi strävar alltid efter att hitta den perfekta balansen mellan högkvalitativt ljud och en optimal och funktionell produktdesign, så att du får en balanserad och kompromisslös trådlös musikupplevelse.

Detta gör vi bland annat genom att använda erkända ljudkomponenter av högsta kvalitet i våra produkter. Dessutom strävar våra interna akustik- och ljudexperter ständigt efter att förfina små ljudnyanser och hitta den perfekta balansen mellan bas och diskant – samtidigt som du kan röra dig fritt.

Vi tror att detta har varit en av huvudanledningarna till att vi under årens lopp har vunnit flera stora produkttester och utmärkelser för just god ljudkvalitet och högfunktionell produktdesign.

DANSKT AUDIO OCH LJUD

Vi är stolta över att hjälpa till att bygga vidare på en lång och unik dansk tradition och position inom ljud och ljud. Därför är MIIEGO också medlem i den danska ljudindustriföreningen DANISH SOUND CLUSTER, som arbetar internationellt för att stödja och vidareutveckla en dansk ljudmiljö i världsklass.

Det är bättre att vara liten och vaken än…

Det finns många stora elektronikmärken på världsmarknaden, men förvånansvärt få som sätter produktens funktionalitet och användarvänlighet i främsta rummet när det gäller trådlösa hörlurar som är byggda för ett aktivt liv.

På MIIEGO ser vi oss själva som ett varumärke för aktiv sport och livsstil med fokus på exakt funktionell produktdesign som tål att användas.

BOOM MIINI Arctic White

ETT SPECIALISERAT DANSKT LJUDMÄRKE

På MIIEGO är vårt arbete fokuserat och dedikerat till den produktnisch där vi är som bäst, nämligen ljudprodukter för en aktiv livsstil.

Vi är inte blyga för att erkänna att vi är nördiga och specialiserade, eftersom vi vet – precis som alla idrottare i allmänhet – att det är viktigt att fokusera och att det ofta är de små detaljerna som gör stor skillnad.

MIIEGO:s produkter måste vara enkla, robusta, funktionella och bekväma att bära, de små detaljerna är avgörande.


VAD BETYDER MIIEGO?

MIIEGO är ”Mig” på språng med bra musik i öronen.

Du har full frihet att välja hur du uttalar namnet MIIEGO, men vi brukar göra så här: [mii-e-go]

MIIEGO® är ett danskt varumärke och ett registrerat internationellt varumärke.


BOOM Titanium folded

DETALJER SOM GÖR SKILLNAD

Våra produkter är utvecklade och byggda för att tåla svett och regn i det ofta utmanande nordiska klimatet. Batteritiden måste också vara lång, så att du inte ständigt behöver tänka på att ladda batterierna.

Speciellt utvecklade öronkuddar och öronproppar 

På MIIEGO är öronkuddar inte bara öronkuddar. För våra on-ear- och over-ear-hörlurar har vi specialutvecklat MIIEGO® ACTION öronkuddar i ett andningsbart nätmaterial som hjälper dig att undvika varma och svettiga öron.

För den stora majoriteten av våra produktmodeller har vi skapat en enkel TWIST’N’TURN-design där öronkuddarna enkelt kan tas bort och bytas ut. ACTION-kuddarna kan till och med tvättas i tvättmaskinen i 30 grader.

Vår TWIST’N’TURN-design innebär också att du inte behöver slänga dina hörlurar och köpa nya bara för att öronkuddarna har slitits ut. Du kan byta ut dem.

Komfort i fokus

Våra in-ear-hörlurar levereras vanligtvis med högkvalitativa öronproppar tillverkade av supermjukt minnesskum från American COMPLY™. De unika öronsnäckorna formar sig efter din hörselgång, vilket förhindrar att de faller ut och ger oöverträffad komfort och en perfekt anpassad passform för dina öron.

Alla produktdetaljer är avsedda att ge dig en bra, bekymmersfri och positiv användarupplevelse.

MiiRHYTHM

OLIKA PRODUKTER OCH PASSFORMER FÖR OLIKA BEHOV

På MIIEGO har vi ett brett utbud av ljudprodukter för aktivitet och rörelse. Det innebär att du kan hitta en produkt som passar dina önskemål och behov, oavsett om du tränar på gymmet, springer, utövar yoga eller bara uppskattar en lång promenad med bra ljud i öronen.

Kanske föredrar du en mindre in-ear-produkt med bra ljud direkt i hörselgången, eller kanske är du mer intresserad av ett fylligt ljud från ett par on-ear- eller over-ear-hörlurar som sitter bekvämt och stabilt utanför öronen?

Gemensamt för alla MIIEGO-produkter är att de är perfekta för utomhusbruk och att funktionalitet och passform alltid är förstklassiga.

BOOM Arctic White

TESTA OCH PRISBELÖNTA LJUDPRODUKTER

Vi är mycket stolta över att flera av våra hörlurar har vunnit stora konsumenttester och fått utmärkelser och produktpriser både nationellt och internationellt.

Som ett litet danskt varumärke är vi stolta och ödmjuka över att vi upprepade gånger har lyckats vinna stora internationella produkttester där vi ställs mot stora globala aktörer och varumärken. Varje gång vi vinner stärker det oss i tron att hårt arbete lönar sig och att de små produktdetaljer vi arbetar med uppmärksammas och verkligen gör skillnad.

ISPO Award winner

VÄRLDENS BÄSTA HÖRLURAR?

En av de utmärkelser som vi är mest stolta över att ha vunnit är när BOOM-serien utsågs till produktvinnare i kategorin hörlurar på världens största internationella sportmässa, ISPO i München 2019. Det är en av de bästa för oss, eftersom det motsvarar att bli vald till världens bästa hörlurar för träning och sport.

MIIEGO har bland annat vunnit Red Dot Award, WOMEN’S RUNNING Awards och utsetts till dubbel testvinnare av iForm. Nyligen vann MiiBUDS ACTION från MIIEGO ett test på Runner’s World.

Läs mer om våra utmärkelser och testresultat i vår nyhetssektion.

#teammiiego

#TEAMMIIEGO: MÖT VÅRA AMBASSADÖRER

Idag har flera välkända idrottsutövare MIIEGO® som sitt favoritljudmärke, och vi har ett nära samarbete med flera talangfulla idrottare. Både på icke konkurrensutsatt och professionell nivå. Det ger oss värdefull input för produktoptimering och produktutveckling, och vi arbetar tillsammans för att sprida kunskapen om MIIEGO® i Danmark och internationellt.

Jag gillar MIIEGO eftersom det är ett danskt märke och för att deras produkter är riktigt bra. Jag gillar att lyssna på musik eller en podcast när jag är på språng. När jag tar en promenad eller tränar på gymmet är det otroligt skönt att ha lite extra motivation i öronen. Och där måste min utrustning bara fungera. Det är därför jag använder MIIEGO.

– Michelle Vesterby, triathlet och MIIEGO-ambassadör.

MIIEGO på SoMe

Följ oss och få inspiration till din aktiva livsstil på FacebookYoutube, LinkedIn eller Instagram.

UTVALDA PRISER VI HAR VUNNIT
iFORM
Red Dot Award 2019
Women's Running
Runner's World