DANSKA MIIEGO SLÅR BOSE OCH SENNHEISER OCH VINNER IFORM TESTET FÖR BÄSTA TRÅDLÖSAHÖRLURAR 2020

Och vinnaren är… BOOM ANC by MIIEGO från Danmark. 🏆🎧

Bra almänna hörlurar med aktiv brusreducering.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
6 utaf 6 stjärnor.

Den välomtalade skandinaviska sporttidningen iForm, vilket publiceras i Danmark, Norge, Sverige och Finland har återigen detta år gjort ett stort test för olika trådlösahörlurar (utgåva 11/2020), MIIEGO vann med modellen:  BOOM ANC by MIIEGO med en aktiv brusreducering.

 

BOOM Black in Black
BOOM ANC by MIIEGO är en 4-i-1 produkt bra för avslappnings-, sport-, resnings- och kontorsanvändning.
BOOM ANC by MIIEGO är bekväma hörlurar med ett imponerande ljudprestanda, utbytbara öronmuffar och IPX5 certifikat – svettsäkra och byggd för en aktiv livsstil.
Den sprillans nya och innovativa TWIST’N’TURN designen på alla BOOM by MIIEGO hörlurar bildar en helt ny dimension till användningen och funktionaliteten av dina hörlurar. Denna nya funktion tillåter dig att snabbt och enkelt byta ut örunmuffar, vilket betyder att du kan välja att ha på dig de rätta öronmuffarna given situationen; på språng, på soffan, under träningar etc.

 

Du får en ostörd ljudkvalité med ett extra ljup bass samt klar och skarp diskant. Danskt ljudinjengöri när det är som bäst. Byt ut öronmuffar lätt från en uppsättning av mjuka PU läder öronmuffar för vanlig användning till en extra uppsättning av tvättbara, luftiga ACTIVE sport öronmuffar som håller dina öron bekväma och kyliga under träningen. Oroa dig inte om att dina öronmuffar Kanske blir svettiga. Vi har gjort de tvättbara för att motverka lukter och bakterier. Med BOOM serien kommer du alltid att känna dig fräsch under träningen.
Utöver sin ljudprestanda så kommer denna innovativa produkt med en extra uppsättning av speciellt utvecklade sport öronmuffar som är tvättbara! Hörlurarna är en av de få som kommer med ett IPX5 certifikat vilket innebär att den är vatten- och regnmotståndlig.
Med den inbyggda ANC funktionen för aktiv brusreducering kan du enkelt stänga ut världen runt dig.
Visste du att BOOM serien by MIIEGO har också vunnit RED DOT priset och ett ISPO pris!

Red Dot Award 2019ISPO 2019

MIIEGO – ACTIVE LIFESTYLE AUDIO

MIIEGO är MUSIK PÅ-SPRÅNG. MIIEGO är ett innovativt danskt märke som specialiserar sig i hög kvalitativa trådlösa ljudprodukter för en aktiv livsstil. Grundade 2010 på stolta danska akustik- och ljudrtraditioner vilekt har lett till att MIIEGO® har vunnit ett flertal internationella produkt test och priser för hög ljudkvalité, komfort, funktionalitet och produktdesign. Alla MIIEGO produkter är designade för att motstå och överleva det utmanande skandinaviska klimatet och är byggda för action i farten – inomhus och utomhus, vart som helst och när som helst.
READY. SET. MIIEGO.
Tillbaka till blogg