Danska MIIEGO vinner European Product Design Award med en ny produktlinje

MIIEGO:s nya produkt CHARGE&PLAY - som finns i vitt och svart - har tilldelats ett "European Product Design Award".

CHARGE&PLAY RE:DUCE Black 

Juryn och priskommittén gav också produkten ett "Honorable Mention".

European Product Design Awards är en internationell designtävling där nya och innovativa produkt- och designlösningar väljs ut, belönas och erkänns varje år.

Vi på MIIEGO är naturligtvis stolta över att ha fått detta internationella och prestigefyllda designpris.

CHARGE&PLAY RE:DUCE White

CHARGE&PLAY från MIIEGO® - dansk designprodukt med hög funktionalitet

CHARGE&PLAY-serien från MIIEGO kombinerar den senaste tekniken med elegant nordisk design och hög funktionalitet. 

Produktlinjen, som består av CHARGE&PLAY och CHARGE&PLAY MINI i färgerna svart och vitt, kännetecknas av att vara 3-i-1-produkter som kombinerar trådlöst ljud, powerbankfunktionalitet och trådlös laddning av externa enheter som smartphones.

Produkterna passar perfekt in i alla moderna skandinaviska hem och är naturligtvis också kompatibla med och stöder trådlös laddning av MIIEGO:s hörlurar i MiiBUDS-serien och högtalaren M1+.

CHARGE&PLAY RE:DUCE Black

TRÅDLÖS LADDNINGSSTATION, POWERBANK OCH INBYGGD HÖGTALARE

CHARGE&PLAY är en multifunktionell laddningsstation, powerbank och trådlös högtalare i ett - utvecklad i en prisbelönt och snygg dansk design som passar in var som helst i hemmet.

Med den inbyggda trådlösa laddningsfunktionen på toppen kan du enkelt ladda din telefon och andra kompatibla enheter. Området på ovansidan - som är tillverkat av vackert PU-läder - visar var telefonen ska placeras under laddning, och det har också en halkskyddande funktion så att telefonen inte glider.

Det finns ytterligare en USB-utgång på baksidan av CHARGE&PLAY, med vilken du enkelt kan ladda andra externa enheter via kabel.

Både laddningsstationen och högtalarfunktionen kan användas trådlöst eller med en kabel och passar bra på köksbordet, i badrummet, på nattduksbordet eller i en bokhylla.

CHARGE&PLAY är en del av MIIEGO® RE:DUCE-serien, där mängden plast minskas och ersätts med naturliga vetehalmfibrer.

CHARGE&PLAY RE:DUCE White

MIIEGO RE:DUCE-serien

MIIEGO RE:DUCE-serien innehåller mindre plast, som har ersatts med vetehalmfibrer. En naturlig restprodukt från produktionen av vete, som ger den en vacker, nyanserad yta. Samma sak gäller för de medföljande laddningskablarna.

 

Du kan hitta hela MIIEGO RE:DUCE-serien här: 

Tillbaka till blogg