IFORM TEST VINNARE: MIIBUDS ACTION II UTSEDD TILL ”BÄSTA HÖRLURAR MED ÖRONKROKAR!”

iFORM har precis tillkännagivit vinnarna i sitt senaste test av hörlurar för löpning och träning – och MIIEGO:s populära trådlösa produkt MiiBUDS ACTION II tog hem segern i kategorin ”Hörlurar med öronkrok”.

MiiBUDS ACTION II fick 6 av 6 stjärnor och placerade sig på första plats före märken som Sony och Phillips. Vår trådlösa bästsäljare fick beröm för sin vatten- och svettbeständighet, sitt kristallklara ljud och sin fantastiska batteritid, som beskrivs som helt och hållet i en klass för sig. iFORM lyfter också fram våra hörlurars extremt bekväma och säkra passform och säger: ”Oavsett om du springer, hoppar eller står på huvudet behöver du inte oroa dig för att tappa dem, för de sitter perfekt hela vägen runt.

Vi på MIIEGO är mycket glada över att se att våra produkter ligger i topp i ett test om ljud för en aktiv livsstil – vår specialitet sedan 2010.

Vårt uppdrag har alltid varit att skapa perfekta trådlösa ljudupplevelser med maximal rörelsefrihet. Vi är otroligt stolta över att andra erkänner inte bara vår passion utan också de skyhöga krav vi ställer på våra produkter – och den kvalitet som följer.

Dessa resultat bevisar att våra produkter på MIIEGO, även som ett litet danskt märke, kan konkurrera med stora internationella konkurrenter och leverera fantastiska ljudupplevelser för våra kunder om och om igen.

Är du nyfiken på att läsa mer om MiiBUDS ACTION II och vår nya titel ”Bästa hörlurar med öronkrok”? Kolla in testet här.

Tillbaka till blogg