MIIBUDS ACTION FRÅN MIIEGO HAR VUNNIT ETT ENORMT PRODUKTTEST PÅ RUNNER’S WORLD

April, 2021: 

DANSKT LJUDMÄRKE MIIEGO VINNER ETT NYTT INTERNATIONELLT PRODUKTTEST

De danska ljudspecialisterna hos MIIEGO® har gjort det igen och slagit ett antal internationella ljudmärken genom att vinna ännu ett betydande internationellt produkttest.

Den här gången är det RUNNER’S WORLD, den största löpartidningen i världen, som har slutfört ett stort skalat test av trådlösa hörlurar för löpning och träning i Norge, april 2021.

Runner's World

I detta test segrade MIIEGO med de nya vattentäta plupphörlurarna, MiiBUDS ACTION.

Denna produkt har utsetts till den redaktionella favoriten och är därmed THE RUNNER’S WORLD CHOICE 2021 före andra märken som Jaybird, Jabra, Skullcandy och Samsung.

 

TWS-plupplurarna, MiiBUDS ACTION från MIIEGO®, vinner denna välomtalade titel på grund av hög kvalitet och komfort i en ljudprodukt som ger dig riktigt värde för pengarna.

 • Testet sammanfattat: “Utmärkt ljud och battteriliv för en rimlig summa pengar.” – “Ingen nonsens, bara dansk kvalitet”.
 • “Batteriliv: Upp till 90 timmar!”
 • “Passar perfekt i örat under hela passet!”
  – Runner’s World

  Runner's World

  Runner's World

  Det storskaliga och noggranna testet av hörlurar för sport och fitness kan läsas i sin helhet i den tryckta april 2021-utgåvan av den norska RUNNER’S WORLD eller via dessa länkar:

  https://www.runnersworld.no/stor-oreplugg-test-for-loperen/?_ga=2.164013367.940861136.1622883616-105724352.1615897498

  https://runnersworld.no/ready-set-miiego-fire-hodetelefoner-for-loperen/

  Tidningen publicerar just nu detta test av trådlösa hörlurar vart tredje år och de deltagande produkterna och varumärkena väljs enbart av redaktionen.

  Dessutom visade testet att 74% av de frågade läsarna av RUNNER’S WORLD föredrar att springa med musik i öronen och därmed ha ett par hörlurar som sin permanenta träningskompis.

   

  MiiBUDS ACTION: GJORDA FÖR TRÄNING OCH FITNESS

  MiiBUDS ACTION är dina bästa fitnesspartners. De är helt fria från irriterande sladdar och utformade med en öronkrok som ger dig en stabil passform under action och träning – och de är helt vattentäta. Hörlurarna erbjuder ett toppmodernt ljud och är utrustade med utmärkta COMPLY ™ öronsnäckor i supermjukt minneskummaterial. Dessa unika öronsnäckor ger dig enastående komfort och en förbättrad ljudupplevelse.

  Dessutom är varje MiiBUDS ACTION utrustad med en inbyggd mikrofon som gör det möjligt för dig att använda dem tillsammans eller bara en i taget.

  Dessutom levereras MiiBUDS ACTION TWS-plupphörlurarna i ett robust fodral med extremt lång batteritid, där laddning av hörlurarna görs enkelt och snabbt. Fodralet kan också användas som en powerbank, t.ex. för din telefon.

  MiiBUDS ACTION II Arctic White

   

  MIIEGO: Trådlösa hörlurar gjorda för en aktiv livsstil.

  På MIIEGO arbetar vi ständigt med att utveckla de bästa trådlösa hörlurarna för din aktiva livsstil. Det betyder att du alltid kommer att uppleva följande i din favorit MIIEGO-produkt:

  • Dansk ljudkvalitet och genomtänkt design
  • Högsta funktionalitet och komfort / passform
  • Långt batteriliv och hållbarhet
  • IPX-certifiering för att motstå svett och regn
  • Valuta för pengarna och konkurrenskraftiga priser
  • Kundtjänst av högsta standard

  Det betyder att du inte behöver oroa dig för dina hörlurar, oavsett om du är på språng, svettas eller ute i regnet – dina MIIEGO®-hörlurar fungerar och förblir på plats. Allt du behöver göra är att fokusera på att njuta av dina aktiviteter med din nya favoritpodcast eller spellista i öronen.

  READY. SET. MIIEGO.

  Tillbaka till blogg