MIIEGO® lanserar nya in-ear-hörlurar - MiiBUDS PLAY

De nya MiiBUDS PLAY från MIIEGO är det senaste tillskottet till deras serie in-ear-hörlurar. Med MiiBUDS PLAY kombineras den aktiva livsstilen med trendig och snygg design, så att MiiBUDS PLAY blir det självklara valet för både träning och daglig användning.

Letar du efter ett par trendiga och helt trådlösa in-ear-hörlurar med fantastiskt ljud och skarp samtalskvalitet? Helst några som är små, lätta, superbekväma och naturligtvis prisvärda? Då är de nya MiiBUDS PLAY med aktiv brusreducering (ANC) och ENC-funktioner definitivt dina örons nya bästa vän.

MiiBUDS PLAY

De är utformade för att vara lätta, sitta bekvämt i örat och inte falla ut när du rör dig. MiiBUDS PLAY har också snabbladdning och lång batteritid, så du behöver inte oroa dig för irriterande och frekventa laddningar.
Den svett- och vattentåliga IPX5-certifieringen garanterar att dessa hörlurar kan användas säkert för både träning och vanlig daglig användning.

MiiBUDS PLAY använder den senaste BT-versionen 5.2 och de 6 inbyggda mikrofonerna stöder både ANC och ENC (Environmental Noise Cancellation), vilket minskar bakgrundsbruset när du ringer.

Både hörlurarna och det medföljande laddningsfodralet är tillverkade i en vacker matt svart färg som ger en exklusiv skandinavisk look.

MiiBUDS PLAY har ett rekommenderat försäljningspris på 999 danska kronor och finns hos utvalda återförsäljare och online på www.miiego.se 

Du kan läsa mer om produkten här:

Hör varför Rasmus Lauge är ett stort fan av produkten i den här videon: https://www.youtube.com/watch?v=-0-kB9-izuU

Tillbaka till blogg