MIIEGO ÄR OFFICIELL SPONSOR OCH LJUDPARTNER TILL DANMARKS LANDSLAG I ULTRALÖPNING

Vi på MIIEGO är stolta över att kunna meddela att vi har blivit officiell ljudpartner och sponsor för Danmarks landslag i ultralöpning.

Ultralöpning är en term som används för organiserad löpning och tävlingar på längre sträckor än ett maraton.
Minimidistansen är vanligtvis 50 km, och tävlingarna kan äga rum på allt från löparbanor till landsvägar och kuperad terräng. Med andra ord – det är en hård, utmattande och vansinnigt spännande tävling som kräver stor viljestyrka och en fantastisk form.

Danmarks landslag för ultralöpning består i början av 2022 av 23 skickliga löpare som alla brinner för långdistanslöpning. Löparna i det danska landslaget för ultralöpning kommer att delta och tävla både nationellt och internationellt i distanser på 50 km, 100 km och ett 24-timmarslopp 2022.

En självklar matchning
För MIIEGO är sponsringen av Ultra Running National Team början på ett självklart partnerskap. MIIEGO:s partnerskapschef Henrik Østergaard förklarar det så här: ”Även om detta är en nischad sport i en global idrottsvärld vill vi på MIIEGO uppmärksamma det stora arbete som investeras i och utförs av Danmarks landslag för ultralöpning. Den hängivenhet och fokuserade inställning som kännetecknar det danska landslaget i ultralöpning är något som MIIEGO både känner igen och reflekterar över. Vi delar helt och hållet tankesättet och filosofin när det gäller löpning, och den grundläggande känslan av att ständigt vilja förbättra sig och vara det där lilla extra bättre än alla andra”.

Hjälp på vägen mot resultat
Det danska landslaget för ultralöpning håller med. Peter Lund Torjussen, representant för det danska landslaget för ultralöpning, berättar att deras organisation är unik genom att ha en samarbetspartner som delar samma värderingar och mål.

”En av våra mest framhävda gemensamma nämnare är vår vilja att idrotta och särskilt att springa. Vi är båda ambitiösa och vill vara bland de bästa – tillsammans med ett starkt teamfokus och en djup tro på att vi tillsammans kan nå ännu längre”, förklarar Peter Lund Torjussen.

Han ser samarbetet som ett steg på vägen mot att stärka sporten. Peter Lund Torjussen säger: ”Jag ser stora och spännande möjligheter med detta samarbete. MIIEGO:s stöd i form av ekonomiska resurser och utmärkta produkter gör att vi kan resa ännu längre på vår resa. Den starka och innerliga viljan att nå nya mål och utforska det svåra är något vi har gemensamt – och samtidigt kan vi skapa värde för varandra på vägen”.

Bra ljud för långa körningar
I samarbetet mellan MIIEGO och det danska landslaget för ultralöpning finns det en unik faktor som binder samman allt. De funktionella hörlurarna är byggda för att hålla länge.

På MIIEGO arbetar vi hårt varje dag för att skapa bra funktionella produkter av hög kvalitet, där även de minsta detaljerna gör en stor och ofta avgörande skillnad för prestandan i slutändan. Precis som en löpare känner glädje och stolthet när han eller hon fullföljer eller vinner ett lopp, gläds MIIEGO när våra produkter vinner ett produkttest eller när de utses till de bästa inom vårt produktområde. Vi är en produkt av alla våra testvinnande hörlurar och vill fortsätta den resan.

Det danska landslaget för ultralöpning och MIIEGO är en bra matchning. Våra trådlösa ljudprodukter är byggda för långa och intensiva körningar – både i torrt och regnigt väder. Något som Ultra Running National Team uppmärksammade redan från början. ”MIIEGO är verkligen ett coolt företag som tillverkar riktigt häftiga och användarvänliga produkter – och idrottare har helt enkelt ett stort behov av bra ljudprodukter för träningsbruk”, påpekar Peter Lund Torjussen.

De extra långa löpsträckorna blir alltmer populära, och det danska landslaget för ultralöpning hittar de bästa och mest hängivna långdistanslöparna i landet, som alla presterar utöver det vanliga. Vi på MIIEGO är oerhört glada över att kunna erbjuda vårt stöd, och vi är stolta över att vara den officiella ljudpartnern till ett engagerat danskt landslag – och nu med specialiserat danskt ljud i öronen!

Vi ser verkligen fram emot att vara en del av loppet!

Ultralöparen Diana Kämpes favorithörlurar för löpning:
Diana Kämpe är en hängiven löpare i Danmarks landslag för ultralöpning och MIIEGO-ambassadör. Läs mer om hennes MIIEGO-favoriter nedan:

”Jag älskar MIIEGO och jag har använt deras hörlurar flera timmar om dagen i många år nu. När du springer riktigt långa sträckor är det viktigt att du kan lita på din utrustning och att den fungerar till 100 % och att passformen och kvaliteten är förstklassig. Och det är det verkligen på MIIEGO! Mina favorithörlurar från MIIEGO är MiiBUDS ACTION II. De passar perfekt i mina öron, de är lätta och har en lång batteritid. Ljudet är riktigt bra och de gör att jag kan vara i min egen värld, vilket är viktigt för mig under långa körningar”.

SE MiiBUDS ACTION II HER

Tillbaka till blogg