MIIEGO och Volvo i internationellt samarbete

NYTT AUDIOSAMARBETE MELLAN MIIEGO OCH VOLVO

 

Svenska VOLVO har inlett ett samarbete med det danska ljudmärket MIIEGO, som specialiserat sig på trådlöst ljud för aktivitet och rörelse.

Vi på MIIEGO är stolta över att kunna presentera dessa speciella VOLVO-utgåvor av våra prisbelönta trådlösa hörlurar BOOM ANC by MIIEGO® med aktiv brusreducering och vår lilla och kompakta trådlösa högtalare: AXTIVE MINI by MIIEGO®.

UNIKA LJUDMEDDELANDEN FRÅN VOLVO

Båda produkterna lanseras i en exklusiv svart färg med en matt gummifinish. Produkterna har samma VOLVO-ljud som används i VOLVO-bilar. Det innebär att du får ett VOLVO-ljudmeddelande när du får ett inkommande samtal, ett e-postmeddelande, ett SMS eller när du använder produkterna.   

 

SPÄNNANDE TIDER FRAMFÖR OSS...

"Vi har haft ett nära samarbete med VOLVO-teamet om detta lanseringsprojekt under de senaste två åren, och vi ser mycket fram emot att produkterna äntligen ska presenteras och lanseras internationellt", säger MIIEGO:s VD och grundare Christian Jeppesen.

"Det är alltid spännande att samarbeta mellan olika varumärken, och vi är stolta över att VOLVO har valt oss som ljudpartner och leverantör av dessa två förstklassiga ljudprodukter. Det sätt på vilket VOLVO presenterar och marknadsför dessa nya produkter ser mycket lovande och spännande ut, och vi ser fram emot ett fortsatt nära och positivt samarbete", tillägger han.


VOLVO+MIIEGO-produkterna kommer att finnas tillgängliga i Europa och Nordamerika och distribueras internationellt av VOLVO Merchandise.

Produkterna finns för närvarande tillgängliga i VOLVO:s webbutik:

Tillbaka till blogg