MIIEGO RE:DUCE - ny dansk designad produktlinje med mindre plast

MIIEGO:s nya produktlinje RE:DUCE består av eleganta, välspelande högtalare och trådlösa laddare som passar in i alla skandinaviska hem.

CHARGE&PLAY RE:DUCE MINI Black

RE:DUCE är danska MIIEGO:s första serie stilfulla livsstilsprodukter för ditt hem - och de är inte bara snygga att titta på, utan fokuserar också på de funktionella behov som kan uppstå i vardagen.
Produktlinjen består av tre olika trådlösa högtalare och en ny RE:DUCE-version av MIIEGO:s populära trådlösa laddare CHARGE ONE.

M1+ RE:DUCE

Ett exempel på fokus på funktionella funktioner är att högtalarna CHARGE&PLAY och CHARGE&PLAY MINIockså fungerar som trådlösa laddare. Den förstnämnda är till och med en bärbar powerbank som du kan ta med dig i hemmet. Perfekt när du vill lyssna på musik utan att din smartphone tar slut på ström.

CHARGE&PLAY RE:DUCE Black

RE:DUCE-produkterna med inbyggd trådlös laddare är naturligtvis kompatibla med och stöder MIIEGO:s hörlurar i MiiBUDS-serien och högtalaren M1+. 

RE:DUCE Wheat Straw

 

RE:DUCE-serien innehåller en minskad mängd plast, som har ersatts med fibrer av vetehalm. En naturlig restprodukt från produktionen av vete, som ger den en vacker, nyanserad yta. Samma sak gäller för de medföljande laddningskablarna.

 

Se produkterna här:

Förpackningen är plastfri och tillverkad av FSC-certifierat papper som också är återvinningsbart.

Vid varje försäljning av en MIIEGO RE:DUCE-produkt donerar MIIEGO 3 danska kronor till WWF:s arbete för en plastfri natur.

Tillbaka till blogg